Maalämpö

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen valinta niin omakotitalon kuin taloyhtiön tai muun kiinteistön lämmitysmuodoksi.

Jopa 80 % säästöt lämmityskuluissa

Maalämpö on energiatehokas, ympäristöystävällinen ja varmatoiminen valinta lämmitysmuodoksi niin uuteen kuin vanhaan omakotitaloon. Investoimalla maalämpöjärjestelmään säästät vuosittaisissa lämmityskuluissa 60–80 % ja turvaat kotisi huolettoman lämmityksen pitkälle tulevaisuuteen.

Konstailematon kokonaispalvelu

Konstailematon kokonaispalvelumme takaa vaivattoman tien maalämpöön. Maalämpöjärjestelmien toteutukseen erikoistunut tiimimme suunnittelee ja asentaa kotisi vaatimukset ja tarpeet täyttävän maalämpöjärjestelmän sovitulla hinnalla ja aikataululla. Toteutuksen jälkeen rekisteröimme järjestelmälle pitkän ja kattavan takuun. Mahdolliset vika- tai huoltotilanteet hoitavat ripeästi omat lämpömestarimme.

Korkealuokkaiset maalämpöpumput

Haluamme asentaa asiakkaillemme vain markkinoiden korkealuokkaisimpia lämpöpumppuja, jonka vuoksi toimimme yhteistyössä alansa pioneerin kanssa – Robert Bosch:in. Olemme myös heidän sertifioitu Bosch Lämpömestari. Mikä tarkoittaa sitä, että saat asennuksen jälkeen maalämpöpumpulle kuuden vuoden takuun ja sen kompressorille kymmenen vuoden kompressoritakuun.

Pyydä tarjous