Maalämpö omakotitaloon

Maalämpö on suosittu ja järkevä valinta lämmitysmuodoksi niin uuteen kuin vanhaan omakotitaloon.

Maalämpö säästää lämmityskuluissa jopa yli 70 %

Syy maalämmön suosiolle on hyvin yksinkertainen. Se säästää rahaa, aikaa ja ympäristöä. Maalämmöllä voidaan kaiken kukkuraksi myös viilentää kesän kuumilla helteillä.

Sinulle sopiva maalämpöjärjestelmä

Tarjoamme sinulle maksuttoman kartoituksen jonka aikana selvitämme maalämpökaivon sijainnin, mitoitamme sopivan syvyisen maalämpökaivon sekä oikean tehoisen maalämpöpumpun. Kartoituksen aikana katsotaan myös maalämpöpumpun asennustöiden, että mahdollisten purkutöiden työmäärä. Kartoituksen jälkeen toimitamme sinulle säästölaskelman, mitoituksen ja kiinteähintaisen tarjouksen maalämpöjärjestelmän hankinnasta.

Tilaa maksuton kartoitus

Avaimet käteen -periaatteella

Toteutamme maalämpöjärjestelmät suunnittelusta asennukseen saakka kiinteällä hinnalla ja avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme myös puolestasi maalämpökaivon toimenpidelupahakemuksen sekä tarvittavat selvitykset rakennusvalvonnalle ja viranomaisille.

Kokemuksia

Se asiakaspalvelu, selkeys ja johdonmukaisuus miten me lähdetään viemään sitä asiaa eteenpäin. Se teki meihin hyvän vaikutuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Montako maalämpökaivoa pitää porata?

Tavallisesti omakotitalon energiantarpeeseen riittää yksi maalämpökaivo. Joskus energiantarve on kuitenkin niin suuri, että tarvitaan kaksi maalämpökaivoa, tai yksi normaalia syvempi maalämpökaivo suuremmalla lämmönkeruuputkella.

Kuinka kauan maalämpökaivon tekeminen kestää?

Maalämpökaivon tekeminen kestää vain muutaman päivän. Ensimmäisenä päivänä porataan maalämpökaivo ja seuraavana päivänä tehdään vaakavedot, eli putkitukset maalämpökaivolta tekniseen tilaan.

Kuinka kauan maalämpöpumpun asennus kestää?

Maalämpöpumpun asennus käy nopeasti lämpömestareiltamme, ja yleensä lämmitys saadaan päälle jo samana päivänä. Maalämpöön siirtyessä vesi- ja lämpökatko voi kestää kuitenkin pidempään, jos purkutöiden määrä on suuri.

Paljonko maalämpöjärjestelmä maksaa?

Maalämpöjärjestelmän hinta omakotitaloon on 15 000–35 000 euroa. Hinnan muodostumiseen vaikuttaa maalämpökaivojen määrä ja niiden syvyys sekä maalämpöpumpun merkki, malli ja teho. Myös asennus- ja purkutöiden määrällä on vaikutusta hintaan.

Tilaa maksuton kartoitus

  • Jani Blom
  • suunnittelu ja myynti
  • +358 44 564 1300
  • jani.blom@lampokarhu.fi