Ratkaisut

Lämpökarhu on erikoistunut kehittämään rakennusten talotekniikkaa energiatehokkaammaksi ja ympäristöystävällisemmäksi. Räätälöity energiaremontti varmistaa, että talotekniikkanne on ajan tasalla viimeistä piirtoa myöten. Toteutukset teemme aina parhain menetelmin ja elinkaariajattelun mukaisesti.

Energiaremontti on järkevä investointi

Energiaremontilla säästetään rahaa ja kasvatetaan rakennuksen arvoa. Energiaremontin tarkoituksena on myös parantaa asuinmukavuutta esimerkiksi paremalla ilmanvaihdolla, jäähdytyksellä ja valaistuksella. Energiaremontti maksaa itsenä takaisin sen tuomilla säästöillä jonka ansiosta taloyhtiöissä yhtiövastike on yleensä mahdollista pitää samana. Joissakin tapauksissa on kuitenkin mahdollista myös se, että yhtiövastiketta lasketaan kulujen pienennyttyä.

Tilkitsemme ja valvomme

Energiankulutus on yksi suurimmista vuotuisista kustannuksista kaikenlaisissa rakennuksissa. Vanha tai huonosti optimoitu talotekniikka vuotaa rahaa hukkaan. Näitä vuotokohtia me voimme tilkitä erinlaisilla energiaremontin ratkaisuilla. Valitut ratkaisut toteutamme aina käyttäen parhaita menetelmiä, laitteita ja materiaaleja. Huolellisella suunnittelulla ja määrätietoisella otteella saavutamme onnistuneen lopputuloksen. Emme myöskään unohda asiakkaitamme energiaremontin jälkeen vaan jatkuvalla valvomisella mahdollistamme energiatehokkuuden ja käyttövarmuuden.