Lämmitysratkaisut

Toimitamme lämmitysratkaisut maalämmöstä kaukolämpöön avaimet käteen -periaatteella. Palvelemme myös patteri- ja lattialämmitysjärjestelmien asennuksiin ja tasapainotuksiin liittyen. Ratkaisumme soveltuvat niin omakotitalojen kuin taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen tarpeisiin.

Kaukolämpö

Olemme SuLVIn hyväksymä kaukolämpöurakoitsija. Meiltä saat vaivattomasti lämmönjakokeskuksen uusimiset sekä kuntokartoitukset.

Lue lisää

Maalämpö omakotitaloon

Maalämpö on energiatehokkain ja ympäristöystävällisin valinta niin omakotitalon kuin taloyhtiön tai muun kiinteistön lämmitysmuodoksi.

Lue lisää

Maalämpö taloyhtiöön

Maalämpö on energiatehokkain ja ympäristöystävällisin valinta niin omakotitalon kuin taloyhtiön tai muun kiinteistön lämmitysmuodoksi.

Lue lisää

Ilma-vesilämpö

Pohjoisten olosuhteiden mukaan mitoitettu ilma-vesilämpöpumppu riittää ainoaksi lämmönlähteeksi niin pieneen kuin suureen energiantarpeeseen.

Lue lisää

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumpulla lämmität talven pakkasilla ja viilennät kesän kuumilla helteillä. Samalla parannat myös sisäilmaa sekä säästät lämmityskuluissa.

Lue lisää

Patteri- ja lattialämmitys

Lämmitysverkostot ovat oleisimmin patteriverkostojan vanhemmissa kiinteistöissä sekä suuremmissa kiinteistöissä. Uudisrakentamisessa lattialämmitys on lähes poikkeuksetta tapa toteuttaa lämmönjakelu lämmityslaitteelta huoneistoon. Suora sähkölämmitys on korvattavissa lämpöpumpulla kun siihen asennetaan patteriverkosto tai lattialämmitys. Suosituksemme on asentaa lattialämmitys aina kun se on kohtuudella mahdollista. Usein lattialämmityksen asennuksesta tulevat kustannukset ovat kuitenkin niin suuria että patteriverkoston asentaminen on edullisempi mikä on myös hyvin toimiva ratkaisu, kun patterit mitoitetaan "matalalämpöisiksi". Käytännössä pattereiden lämmönluovutuspinta-alaa kasvattamalla saadaan patterin toimintalämpötilaa laskettua, minkä johdosta lämpömpumppu (maalämpö, ilma-vesilämpö) toimivat paremmalla vuosihyötysuhteella ja säätöt ovat parhaimmat.

Lue lisää

Selvitä sinulle sopiva energiaratkaisu

Harkitsetko maalämpöä? Ilma-vesilämpö- tai ilmalämpöpumppua? Vai jotain ihan muuta? Etäkartoituksemme avulla selvität nopeasti ja näppärästi yhdessä asiantuntijamme kanssa sinulle sekä talollesi sopivan energiaratkaisun.