14.9.2021

House of Nordic Swan

Kokemuksia

House of Nordic Swan on yrittäjäpariskunnan Mikko ja Katri Kempaksen Helsingin Herttoniemessä sijaitsevan omakotitalon rakennusprojekti. Yhteistyökumppaneita projektissa ovat mm. Honkarakenne, Finnfoam, Siparila, B:hard ja Lämpökarhu. Projektin valmistuttua talosta on tulossa Honkarakenteen esittelykohde sekä showroom skandinaavisille Nordic Swan Living tuotteille. Lisää projektin alkuvaiheista ja etenemisestä pääset lukemaan pariskunnan Nordic Swan Living yrityksen blogista.

Meille on tärkeää, että rakennusprojektimme valinnat ovat yhteneviä Nordic Swan Livingin arvojen kanssa. Joten siksi myös maalämpö oli selvä valinta sen ekologisuuden takia.

Mikko ja Katri Kempas

Rakennusprojektia aloittaessa Mikolle ja Katrille oli tärkeätä, että rakentamiseen liittyvät valinnat, kuten lämmitysmuoto olisi yhtenevä Nordic Swan Livingin arvojen kanssa. Mikko ja Katri ottivatkin yhteyttä Lämpökarhuun ja ehdottivat yhteistyötä maalämpöjärjestelmän toteutuksesta. Tämän jälkeen Lämpökarhu suunnitteli ja toteutti maalämpöjärjestelmän sekä asensi puhallinkonvektorin viilentämään kesähelteille. Maalämpöpumpuksi valikoitui invertteritekniikalla toimiva moderni Bosch Compress 7001i LWM ja puhallinkonvektoriksi kotimainen seinän sisään asennettava Chiller Grand.

Lämpökarhulla oli ystävällinen ja asiantunteva palvelu sekä nopea reagointi maalämpöprojektin kaikissa vaiheissa.

Mikko ja Katri Kempas